lingam-massaazi-koolitus-naistele-tantra-estonia

Mul on väga hea meel, et 16.12.2017 toimus esimene Lingam massaaži gruppi koolitus. Kohale tuli seitse imekaunist naist. Tegime energeetilist keha massaaži, mediteerisime, sõime isetehtud halvaad, suhtlesime ning praktiseerisime Lingam massaaži võtteid. Aeg lendas väga ruttu…😍😍😍
Tänan osalejaid mõnusa koolituse ja tagasiside eest! 🌺🌺🌺😊😊😊💖💖💖🤗🤗🤗🎁🎁🎁

Osalejate tagasiside:
“Koolitus meeldis väga. Sooviksin rohkem koolitusi taolisele teemale. – Irina”

“Mulle meeldis koolitusel lõdvestunud õhkkond, ma ei tundnud mingit piinlikkust. Väga meeldiv ja ootamatu oli magustoit. Arvan, et vene auditooriumi jaoks on vaja teha venekeelset koolitust või vähemalt hoiatada, et koolitus toimub eesti keeles. Mul ei ole keelega probleeme, kuid üldiselt on see oluline moment.
Miinustest, mulle tundus, et praktikaks oli vähe aega. – Kristina”